Randers By

Randers Kommune indbyder til workshops om landdistriktspolitik

Kom til workshops og vær med til at præge den kommende landdistriktspolitik. Pressefoto

Byggegrunde, forsamlingshuse og mobildækning. Det er blot tre af mange mulige emner for den kommende landdistriktspolitik for Randers Kommune. Hvis du vil være med til at forme, hvordan den skal se ud, så får du chancen på workshops i Hørning, Øster Tørslev og Spentrup.

Randers Kommunes Landdistriktspolitik for de kommende år er ved at tage form. Politikken er for alle, der bor i kommunens landdistrikter, og derfor er det også vigtigt, at det er med input fra borgerne. Ved tre workshops i uge 34 får borgere mulighed for at præge den kommende landdistriktspolitik.

– Meningen er at få gode ideer samt input til at prioritere de elementer, som den nye politik skal indeholde. Det vil være muligt at deltage i workshops, hvor man vil få god mulighed for at være med til at sætte retningen for fremtidens liv på landet og i landsbyerne i Randers Kommune, siger formanden for Randers Kommunes Landdistriktsudvalg, Lars Søgaard.

Dagen vil starte med oplæg fra forvaltningen efterfulgt af tre workshops med muligheder for at komme med input til, hvad den nye landdistriktspolitik skal indeholde. Omdrejningspunkterne i de tre workshops vil være Bosætning på landet, Fællesskab på landet og Samskabelse.

På dagen vil man møde en række ildsjæle, der alle brænder for deres lokalområde, og som på hver deres måde ligger mange kræfter i, for at den positive udvikling i landdistrikterne skal fortsætte.

 Arrangementer

 • Mandag den 20.8.2018 kl. 17.00 – 20.00
  Fritidslokalerne Øster Tørslev,
  Stangerumvej 12, 8983 Randers.
 • Tirsdag den 21.8.2018 kl. 17.00 – 20.00
  Hørninghus,
  Langgade 52A, 8960 Randers.
 • Onsdag den 22.8.2018 kl. 17.00 – 20.00
  Blicherskolen i Spentrup – Aulaen,
  Haldvej 6, 8981 Spentrup.

Randers Kommunes Landdistriktsudvalg og forvaltningen ser frem til at mødes til en aften i landdistrikternes tegn.

Kommentarer