Assentoft

Randers Kommune får doneret 20.000 corona-visirer

Visirerne bliver produceret og leveret af Grundfos med hjælp fra Poul Due Jensens Fond. Visirerne er en del af de værnemidler, som pleje- og sundhedspersonalet i Randers bruger i deres arbejde, for at mindske risikoen for smitte blandt ældre og sårbare borgere.

Vi har allerede fået doneret 1500 visirer af Grundfos for en måned siden, og nu får vi doneret yderligere 20.000 visirer. Det er vi meget taknemmelige for, for det betyder, at vi med håndvask, afspritning og værnemidler kan holde risikoen for smitte af ældre og sårbare borgere på et minimum, samtidigt med at vores personale er beskyttet mod smitte,” fortæller Pia Ravnsbæk Bjærge, sygeplejefaglig konsulent i Randers Kommune.

12.000 af visirerne er blevet leveret til Randers Kommune i denne uge, og i næste uge modtager kommunen yderligere 8.000.

– Med visirerne er vi godt med i forhold til lagerbeholdningen af værnemidler. Vi bruger visirerne løbende, og de opfylder de kvalitetskrav vi stiller til vores værnemidler. De er lavet af plastic, så de kan rengøres og desinficeres, så vi kan bruge dem flere gange. Mange tak til Grundfos og Poul Due Jensens Fond – forklarer Pia Ravnsbæk Bjærge.

Kommentarer