Navnenyt

Randers-fødte Freddy Wulff fortæller i ny bog om sine vildeste eventyr

På et af billederne i bogen kan man se Freddy Wulff sammen med Iban-høvdingen og hans trofæer i form af fem menneskekranier.

”Jeg har altid været drevet af nysgerrighed: Hvad er der på den anden side af det bjerg eller for enden af den flod? Eller hvad sker der i det land?” Sådan skriver jæger, journalist og fotograf Freddy Wulff i forordet til denne bog, der samler en række af hans vildeste eventyr. Bogen markerer 50-året for hans første rejseartikel i Ugens Rapport.  

Freddy Wulff er født og opvokset i Randers, men har brugt det meste af sit liv på at rejse rundt i verden fra det ene vilde eventyr til det andet.

I bogen kan du læse om Freddy Wulffs rejse til Gillespies Beach – stranden med det sorte sand – på South Island. Her prøvede han kræfter med at vaske guld.

I denne bog fortæller han om nogle af de vildeste: jagten på den mystiske Vu quang-okse i Vietnam, tiden som guldgraver i New Zealand, hans tid med hovedjægerne på Borneo, forsøget på at overleve som Robinson Crusoe på en øde ø i Stillehavet, tiden som cowboy på verdens største ranch i Australien, og rejsen til Laos for at finde sandheden om den gådefulde Stenkrukkeslette.

Det er også en bog om en verden, som på mange måder er ved at forsvinde i takt med at naturen forsvinder. Men eventyret er stadig derude. Man skal bare lede lidt grundigere.

Kommentarer