Randers By

Queen Of Denmark i Tante Olga’s Telt i Randers Festuge

Fredag den 13. december på Åbningsaftenen for Randers Festuge starter Live Musikken i Tante Olga’s Telt med de bedste sange fra Freddie Mercury & Queen leveret af Queen Of Denmark.

Bandets motto er : “We are the champions and we will rock you!”

Publikum kan genopleve de mange hits, der fyres af fra scenen af det velspillende band, som fra start sørger for fællessang, samhørighed og genkendelig storslåethed, der uden tvivl giver flashbacks og stadionstemning til dengang, Freddie Mercury og Queen regerede rocken med overlegen musikalitet og et kækt glimt i øjet!

Queen satte utallige hitliste- og publikumsrekorder og er historisk set på niveau med Abba og Beatles.

Alene bandets Greatest Hits-album er det bedst sælgende i Storbritannien nogensinde, og Freddie Mercurys død i 1991 efterlod fans verden over med et stort savn.

Queen of Denmark leverer den ikke ukomplicerede musik på den mest album- og naturtro måde med kor og guitarsoli, der er nøje afstemt.

Bandets medlemmer har spillet i bands som Pretty Maids, Savage Affair, Hero og udgør også den populære 70`er rockgruppe, Glam Gang.

Queen Of Denmark har etableret sig som et af landets bedste tribute-bands, ikke mindst på grund af en karismatisk sanger, der kan sin »Freddie«.

Kommentarer