Randers By

Pop-up vaccination: Få styr på dit coronapas uden at bestille tid

Foto: Randers Kommune.

Fra mandag den 30. august til fredag d. 10. september kan borgere i Randers Kommune møde op til vaccination mod Covid-19 uden at bestille tid. Det foregår forskellige dage på Det Gamle Rådhus, i Sprogcenteret i Vestergade og på Gl. Jennumvej. Alle dage i tidsrummet 12 til 17.

Ni ud af ti danskere over 16 år har nu modtaget første stik eller er færdigvaccineret mod Covid-19. Nu bliver det endnu lettere for den resterende gruppe borgere at mindske risikoen for at blive smittet med coronavirus og samtidig få styr på coronapasset.

“Vaccination er et af de vigtigste midler til at forhindre, at coronavirus spreder sig, og at vi undgår at blive syge. Nu har vi fået mulighed for sammen med Region Midtjylland at tilbyde, at man bare kan dumpe ind til vaccination tre steder uden at bestille tid. Vi er generelt godt med i Randers Kommune i forhold til at blive vaccineret, og pop-up vaccination handler om at skabe tilbud for alle målgrupper. Jeg vil opfordre til, at man bruger tilbuddet og bliver vaccineret,” siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

Man kan møde op uden at bestille tid til vaccination på Det Gamle Rådhus mandag og tirsdag i uge 35 og onsdag og torsdag i uge 36. I Sprogcenteret er der vaccination onsdag i uge 35 og fredag i uge 36, og på Gl. Jennumvej foregår det torsdag og fredag i uge 35 og mandag og tirsdag i uge 36.

Det kræver to stik at blive færdigvaccineret mod Covid-19, og borgerne i Randers Kommune kan modtage andet stik uden at bestille tid i uge 39 og 40. Tidspunkter og steder bliver offentliggjort på Randers Kommunes hjemmeside: www.randers.dk.

Overblik over steder for vaccination om Covid-19

ALLE DAGE KL. 12-17

Det Gamle Rådhus, Rådhustorvet, 8900 Randers C

  • Mandag d. 30. august
  • Tirsdag d. 31. august
  • Onsdag d. 8. september
  • Torsdag d. 9. september

Sprogcenteret, Vestergade 34, 8900 Randers C

  • Onsdag d. 1. september
  • Fredag d. 10. september

Jennumparken, Gl. Jennumvej 8, Randers NØ

  • Torsdag d. 2. september
  • Fredag d. 3. september
  • Mandag d. 6. september
  • Tirsdag d. 7. september

Fakta om vaccination mod Covid-19

Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccination, fordi den giver en høj beskyttelse mod at blive smittet og syg af Covid-19. Jo flere der bliver vaccineret, jo bedre kontrol får vi med epidemien. Det er gratis at blive vaccineret, og det er frivilligt, om du vil tage imod tilbuddet.

Kilde: Sundhedsstyrelsen

Kommentarer