Randers By

Politikker for sundhed, kultur og idræt- og fritid i høring

Sundhed, kultur, idræt- og fritid i fremtiden bliver diskuteret i Randers Kommune. Arkivfoto

Hvordan skal Randers Kommune arbejde med sundhed, kultur, idræt- og fritid i fremtiden? Det har Udvalget for Sundhed, Idræt og Kultur et bud på, og nu er tre nye politikker sendt i høring.

Inspiration, livsglæde og læring gennem kommunens mangfoldige kulturtilbud. Sundhed med fokus på bevægelse, trivsel og mental og fysisk sundhed for alle. Og folkeoplysning, foreningsudvikling og facilitetsudvikling på idræts- og fritidsområdet. Det er nogle af nøgleordene for tre nye politikker, der nu er sendt i høring.

Det drejer sig om sundhedspolitikken, kulturpolitikken og idræts-, og fritidspolitikken. Det er Sundheds-, Idræts- og Kulturudvalget i Randers Kommune, der tirsdag den 29. maj 2018 godkendte udkastet de nye politikker på området.

– Vi håber, at rigtig mange borgere i Randers Kommune viser interesse for de nye politikker, som er resultatet af et flot stykke arbejde af udvalget og forvaltningen. Med borgernes input har vi mulighed for at lægge sidste hånd på arbejdet, og vi ser frem til at modtage høringssvar, siger Erik Mouritsen, direktør for Sundhed, Kultur og Omsorg i Randers Kommune.

Der er mulighed for at sende høringssvar frem til fredag den 24. august 2018, hvor der er høringsfrist. Høringssvar sendes separat til de tre politikker via nedenstående kontaktoplysninger.

Høringssvarene behandles i august og september, og de endelige bud på politikkerne forelægges for Sundheds-, Idræts- og Kulturudvalget onsdag den 19. september 2018, hvorefter de skal behandles i Byrådet.

Politikkerne er tilgængelige på Randers Kommunes hjemmeside (http://nyheder.randers.dk/alle-nyheder/2018/05/politikker-for-sundhed-kultur-og-idraet-og-fritid-i-hoering/)

Politikker og kontaktoplysninger

Her kan du læse udvalgets oplæg til politikker på Sundheds-, Idræts- og Kulturområdet og finde kontaktoplysninger til indsendelse af høringssvar.

Indsend høringssvar til sundhedspolitikken

Inger Kruse Andersen
Mail: ika@randers.dk
Adresse: Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 8900 Randers C
Spørgsmål kan stilles via mail eller tlf. 5156 2197

Indsend høringssvar til kulturpolitikken

Helga Hjerrild
Mail: helga.hjerrild@randers.dk
Adresse: Laksetorvet 1, 8900 Randers C
Spørgsmål kan stilles via mail eller tlf. 8915 1096

Indsend høringssvar til idræts- og fritidspolitikken

Birgitte Strøbeck Pedersen
Mail: bsp@randers.dk
Laksetorvet 1, 8900 Randers C
Spørgsmål kan stilles via mail eller tlf. 8915 1076

Kommentarer