Kristrup

Plantorama i Randers afholder udvidelsesfest

Med det nye vandingssystem får planterne altid den optimale mængde vand, og samtidig kan vi stort set halvere den tid, vi bruger på at passe planterne. Det er tid som fremover kan bruges til at give kunderne endnu grundigere rådgivning og dermed en bedre helhedsoplevelse, siger Martin Sørensen, der er centerchef i Plantorama i Randers. Foto: PR.

I weekenden den 5.-6. marts inviterer Plantorama i Randers til stor udvidelsesfest. Udvidelsen på 2200 kvadratmeter fejres med pølsevogn, livemusik og gratis gaver til de besøgende. 

Fremover kan gæsterne opleve flere eksklusive planter Plantorama i Randers – blandt andet fås nu en ganske sjælden formklippet skovfyr. Foto: PR.

Til gavn for kunder og planter er Plantorama i Randers netop blevet udvidet med 2200 kvadratmeter. Det fejres lørdag den 5. og søndag den 6. marts, hvor der vil være masser af aktiviteter og underholdning for alle interesserede. Om lørdagen er der gratis pølser og brød til centerets kunder, og begge dage er der livemusik til alle og gaver til de 100 første gæster.

Efter længere tids byggeri glæder centerchef Martin Sørensen sig til at kunne invitere kunderne indenfor i den nye tilbygning, der åbnes for gæsterne fredag den 4. marts.

– Jeg glæder mig til en festlig weekend, hvor vi endelig kan vise vores gæster resultatet af mange måneders arbejde. Vi lægger op til et par festlige dage med masser af god underholdning, så jeg ser frem til en stor weekend forhåbentlig med mange glade kunder, siger Martin Sørensen.

Bæredygtighed i fokus 

I forbindelse med ombygningen har der været stort fokus på, at Plantorama i Randers så vidt muligt skal kunne forsyne sig selv. På taget er der monteret solceller, hvilket vil dække omkring 40 procent af elforbruget, og der er opsat store regnvandstanke, der betyder at centeret stort set er selvforsynende på vand. Implementeringen af regnvandstankene gør det muligt at opsamle regnvand til at vande planterne via et automatisk vandingssystem.

– Med det nye vandingssystem får planterne altid den optimale mængde vand, og samtidig kan vi stort set halvere den tid, vi bruger på at passe planterne. Det er tid som fremover kan bruges til at give kunderne endnu grundigere rådgivning og dermed en bedre helhedsoplevelse, siger Martin Sørensen og tilføjer: 

–  De nye bæredygtige tiltag er kronen på værket, som vi hos Plantorama er meget stolte over at have tilført vores store center. 

I weekenden den 5.-6. marts inviterer Plantorama i Randers til stor udvidelsesfest. Foto: PR.

Nye sjældne planter på hylderne 

Tilbygningen er en et såkaldt rovero med et roll-air-system, hvilket betyder at taget kan åbnes og lukkes efter behov. Det gør det lettere at dosere lys og vand i de rette mængder, og det har også skabt nye muligheder.

– Vi har nu fået så gode forhold, at vi har valgt at udvide vores sortiment, så vores gæster fremover kan opleve flere eksklusive og specielle planter i vores center. Vi har blandt andet fået en atlasceder på fire en halv meter til 36.000 kroner og en ganske sjælden formklippet skovfyr til knap 68.000, siger Martin Sørensen.

Kommentarer