Kultur

Plakatkonkurrence til den 25. BørneKultur Uge i Randers

Vinder af sidste års plakatkonkurrence Rosa-Mynthe Kristoffersen fra Randers Lilleskole. Foto: BørneKultur Ugen.

Hurra for piger og drenge som kan lide at male, tegne, klippe, rive og klistre. I kan nu deltage i en plakatkonkurrence!

For 25. år i træk inviterer Kulturelt Samvirke Randers alle børn i alderen 6-14 år til at tegne, male, rive eller klippe til BørneKultur Ugens plakatkonkurrence. Vinderbilledet vil blive brugt som plakat og forside til programmet 2022 og vinderen får 500 kr. Alle deltagende billeder udstilles på biblioteket fra den 9. august frem til den 30. august, hvor de udstillede billeder kan afhentes. 

Da BørneKultur Ugen i år bliver 25 år, er temaet for plakatkonkurrencen i år ”HURRA”. 

Det er en rigtig god idé at bruge klare stærke farver og meget gerne forskellige materialer. Man må gerne være flere om et billede. Der skal ikke være nogen tekst på billedet, papiret skal være på højkant, altså lodret og A4-format! 

Husk der skal stå tydeligt navn, alder, skole, adresse og forældres telefonnummer bag på billedet. 

Museumsdirektør Lise Jeppesen fra Randers Kunstmuseum, kunster Pia Græsbøll Ottesen og kunstkender Claus Ørsted vil være dommere og de tre skal blive enige om hvilket billede, de finder bedst egnet som plakat. Det bliver helt sikkert en stor og svær opgave, da der plejer at komme mange og flotte forslag! Vinderen får direkte besked og vil få overrakt prisen i forbindelse med et lille traktement på Randers Børnebiblioteket, Stemannsgade 2, fredag den 12. august kl. 12.00 – hvortil alle er velkomne!

Fristen for deltagelse i konkurrencen er fredag d. 17. juni 2022. 

Billederne skal afleveres eller sendes til, BørneKultur Ugens Sekretariat, Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C

 

Kommentarer