Randers By

PFA kunder i Randers kan se frem til ekstra kroner på kontoen

Jon Johnsen, koncerndirektør i PFA Pension. Han er COO med ansvaret for IT, Kunde- & Pensionsservice og Videncenter. Pressefoto.

PFA kunder i Randers kan i disse dage se frem til at få lidt flere penge ind på pensionen.

I Randers Kommune har PFA’s kunder i alt fået 19,3 mio. kr. i KundeKapital-forrentning for år 2018, hvilket svarer til 2325 kr. pr. kunde i gennemsnit. Første halvdel er fordelt løbende i 2018 og sidste halvdel er netop fordelt via en engangstilskrivning.

Som kunde med KundeKapital i PFA Pension kan man glæde sig over, at der i disse dage er kommet lidt ekstra ind til pensionen. KundeKapital er PFA Pensions særlige model for overskuds- og risikodeling, som samlet for 2018 har givet kunderne 1,8 mia. kr. til deres pension.

PFA’s ejere har valgt, at de kun skal have begrænset del i overskuddet, så mest muligt i stedet kan gå videre til kunderne. Det sker bl.a. gennem PFA Pensions særlige KundeKapital, hvor den sidste del af forrentningen for 2018 netop er blevet fordelt til de mange kunder, der har KundeKapital. Det fortæller COO og koncerndirektør i PFA, Jon Johnsen.

– PFA er sat i verden for at skabe værdi til kunderne, og derfor er jeg godt tilfreds med, at vi igen kan sende ekstra penge videre til kunderne via KundeKapital. Der er samlet tale om 1,8 mia. kr. i KundeKapital-forrentning, hvoraf første halvdel er blevet fordelt til kunderne løbende i 2018, mens anden halvdel er fordelt via en engangstilskrivning her i foråret, forklarer koncerndirektøren.

Stærk økonomisk værdiskabelse blot en brik i en god pension

Jon Johnsen understreger samtidig, at overskudsdelingen ikke står alene, men indgår i en bred række af attraktive værditilbud, som PFA Pension har udviklet til kunderne.

– Som kunde i PFA Pension har man ikke blot glæde af vores stærke økonomiske værdiskabelse og overskudsdeling, vi tilbyder også en række andre fordele. Det gælder eksempelvis PFA Boliger, som giver vores kunder fortrinsret til boliger i de over 70 udlejningsejendomme, som vi ejer rundt om i landet. Herudover har vi i de senere år også styrket vores fokus på sundhed og forebyggelse samt sat turbo på udviklingen af nye løsninger til seniorkunder, så de kan få hjælp med alt fra senkarriere og sundhed til optimering af deres økonomi før og efter pensionering, siger koncerndirektøren.

Han tilføjer, at PFA’s produktudvikling blandt andet bygger på kundernes egne input, og at PFA Pension i 2018 har oprettet kundepaneler, der er med til at teste og kvalitetssikre PFA’s digitale løsninger og ligeledes er blevet inddraget i ideudviklingen af nye løsninger til fremtidens seniorliv.

KundeKapital giver mulighed for at få en høj forrentning af den del af opsparingen, der bliver indbetalt til KundeKapital, men KundeKapital indebærer også en risiko, der kan medføre tab for kunderne. 

Fakta: Sådan får kunderne besked

Kunder med opsparing i KundeKapital vil få besked om de ekstra penge digitalt, enten i e-boks eller via besked på mit.pfa.dk, som man logger på med NemID.

Kommentarer