Over Hornbæk

Over Hornbæk gentager successen – og nu i fem dage

Lokalerne i Hornbæk Idræt & KulturCenter bugner allerede af de mange varer, man kan få fingre i, når HSF i morgen onsdag slår dørene op til fem dages outlet. Fremsendt foto

I morgen onsdag den 16. november slår Hornbæk Idræt & KulturCenter igen dørene op til outlet med masser af lækre kvalitetsprodukter – i år over fem dage. Hornbæk Sportsforening står bag arrangementet, der skaffer penge til foreningens ungdomsafdelinger.

Hornbæk Sportsforening er igen klar med sit store kommercielle tiltag i Hornbæk Idræt & KulturCenter, når der fra i morgen onsdag den 16. til og med søndag den 20. november åbnes for et outlet, der omfatter salg af dyner, puder, isenkram, interiør, garn, legetøj og juleartikler.

– Sport og kommercielt salg hører sammen på den måde, at overskuddet fra de fire dage med forhåbentlig god handel kommer vores medlemmer i ungdomsafdelingerne til gode. Og når det er tilfældet, så har vi frivillige hjælpere, der gerne bidrager til planlægning og praktisk afvikling af arrangementet, siger HSF’s Peter Thorsen, der er primus motor for outlet-arrangementet.

Foruden isenkram og interiør fra Bloomingville og Villa Collection samt legetøj fra blandt andet Fortnite, så vil ‘Danish Dreams’ puder og dyner i topkvalitet til bundpriser helt sikkert være et stort trækplaster ved årets outlet.

– Vi er glade for at få denne her mulighed i samarbejde med Danish Dreams, og vi er åbne over for andre muligheder, siger Peter Thorsen og fortsætter:

– Ungdommen har brug for de penge, som sådan et outlet kan kaste af sig, og vi forsømmer aldrig muligheden for at lave en indsats, der kan gøre fritidsaktiviteterne mere spændende og attraktive for vores unge mennesker.

Hornbæk Sportsforening venter ikke kun opbakning fra lokalområdet, men også fra Randers by og hele oplandet, da outletsalget er det eneste af sin art i og omkring Randers. 

Onsdag er der åbent klokken  15-17.30, torsdag og fredag klokken 10-17.30 og i weekenden klokken 10-16.

HIKC-huset anvendes først og fremmest til idrætsarrangementer, men når der er plads og tid afvikles adskillige firmaarrangementer, møder og andre sammenkomster.

– Alt er muligt i Hornbæk. Vi hviler ikke på laurbærrene, men bruger puder og dyner fra Danish Dreams, slutter Peter Thorsen med et glimt i øjet.

Kommentarer