Randers By

Oplev Noahs Ark hos Tante Olga

Se billedserie Noahs Ark spiller på Tante Olga den 12. december kl. 19.00.

De lokale rockveteraner inviterer til hyggeligt musikmøde, inden julen ringer ind, og deler ud af en musikalsk buket af elskede kendte og mindre kendte sange fra bl.a. Eagles, Tom Petty, Bruce Springsteen, Beatles, The Doors, Gary More, Traveling Wilburys, Meat Loaf, Pink Floyd.

Bandet spiller rockmusik i samme ånd som dengang: ”Et repertoire primært med kopinumre, men vel at mærke kopier, som har fået orkestrets personlige udtryk.

Det er numre, som langt fra alle og enhver spiller, og der er sange, som vil overraske publikum – fuldstændig som i de gode, gamle dage”.

Alle de valgte sange står bandets medlemmer nært og de elsker at fremføre dem.

– Vi spiller enkelte sange, som vi også gjorde i 70erne, men vi lyder bestemt ikke som dengang, siger musikerne i Noahs Ark, og fortsætter:

– Vort mål er at hygge om publikum, samt give dem en god musikalsk oplevelse ved at øse al vores erfaring ind i sangene og forsøge at gøre hvert enkelt nummer unikt.
Noahs Ark er Leif Bressum (sang og guitar), John Halskov (sang og guitar), Bent Sørensen (sang og bas),Torben Fausø (klaver og sang) og Jens Oluf Andersen (trommer).

Alle myndighedernes Corona restriktioner følges.

Arrangementet finder sted den 12. december kl. 19.00.

Kommentarer