Asferg

Oplev ”Kant Kærlighed og Kaos” med Claus Holm i Asferg

Den kendte kok Claus Holm lægger torsdag den 12. april vejen forbi Træningshuset i Asferg.

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når den kendte kok Claus Holm torsdag den 12. april lægger vejen forbi Træningshuset i Asferg, hvor Asferg holder sit sidste arrangement inden sommerferien.

Claus er med sin friske og frejdige facon fantastisk til at fange publikum og fastholde dem fra start til slut.

Han fik sit store folkelige gennembrud som fast kok på Go´Morgen Danmark på TV 2.

I dag er Claus indehaver af virksomheden Sans og Samling. Hans tidligere restaurant, Gaasen opnåede to stjerner i den danske spiseguide. Tidligere har han været kok mange steder bl. a. i Cairo og Zürich.

Claus elsker sit arbejde og påstår selv, at han har nydt hvert eneste sekund i de 25 år, han har været kok.

Hans foredrag ”Kant, Kaos og Kærlighed” handler i høj grad om glæden ved at sanse og opleve det, mad kan gøre ved os. Hans store entusiasme og kærlighed til god mad smitter i høj grad publikum.

Privat bor Claus Holm på det smukke Sydfyn nær Svendborg sammen med sin kone.

Han elsker det sydfynske og begejstres ved naturen og områdets brede udvalg af producenter, der beriger gryderne med friske råvarer. – Det giver ham en ro og glæde at arbejde med gode friske råvarer , opskrifter, godt køkkengrej og smagsudvikling i sit køkkenværksted; det giver en bekræftelse i, at han er havnet på den rette hylde.

”jeg er kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. I mit køkken kan alt lade sig gøre”

Kommentarer