Randers By

Oplev Hamlets Ofelia sat i musik på biblioteket

Klub Klassisk på Randers Bibliotek går endnu engang tæt på den klassiske musik. Foto: Colourbox.

Månedens udgave af Klub Klassisk har komponisten Hans Abrahamsens Shakespeare-inspirerede værk “Let Me Tell You” som omdrejningspunkt.

Februar-udgaven af Randers Biblioteks klassiske lytteklub, Klub Klassisk, finder sted mandag den 25. februar klokken 16 i Den Blå Boks på Hovedbiblioteket i Stemannsgade, og dagens hovedperson er højaktuel. Det drejer sig nemlig om komponisten Hans Abrahamsen, der om få uger modtager Leonie Sonnings Musikpris for 2019.

I Klub Klassisk sættes især fokus på hans værk “Let Me Tell You”, der har høstet stor anerkendelse – ikke mindst udenfor landets grænser. Værket er skrevet til den canadiske sopran Barbara Hannigan og tager udgangspunkt i Ofelias replikker fra William Shakespeares “Hamlet”. Ved lytteklubben kigges nærmere på værket og især måden, hvorpå musik og tekst spiller sammen.

Som sædvanlig er det gratis at være med til bibliotekets lytteklub-arrangementer. Ingen tilmelding er nødvendig, og eneste forudsætning er nysgerrighed på en komponist eller et musikværk

Kommentarer