Randers By

Oh Land laver magisk forestilling i Randers 2017

Oh Land laver stor opsætning i Randers 2017

Den efterhånden verdenskendte dansker Oh Land, der til daglig bor i New York, kommer næste år til Randers, når Europæisk Kulturhovedstad 2017 bliver skudt i gang.

Oh Lands besøg sker i forbindelse med en stort anlagt forestilling med titlen Watermusic, der skal foregå under åben himmel ved Randers Havn to aftener i september 2017.

Forestillingen, der kommer til at foregå i en strøm af lys og avancerede 3D projektioner, vil have 600 medvirkende, bl.a. et 350 mands stort kor fra Korby, som Oh Land har komponeret musikken til. Stykket kommer til at være den største enkeltstående udendørs begivenhed i Randers, skriver Randers Kommune.

Popmusikeren, der til daglig går under det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, har siden sit debutalbum i 2008 “Fauna” haft mange hits på danske og udenlandske hitlister bl.a. “White Nights”, som de fleste nok kender. Hendes stilsikre electropop kommer også til at præge denne forestilling, da Oh Land står bag musikken.

Havvæsner, cirkusartister og luftakrobatik

”Hun har et lydunivers, som passer godt til den mytiske fortælling. Oh Land har desuden en evne til at påføre et drømmende lag på sin musik, der efterlader publikum i en henført tilstand. Det samme ønsker vi for oplevelsen af Watermusic”, siger Peter Westphael, teaterleder på Randers Egnsteater til Randers Kommune.

Oh Land får meget at se til, da hun også selv skal spille havets dronning i Watermusic. Ved Randers Havn kommer skumle havvæsner fra dybet og svævende cirkusartister i luftakrobatik til at bade i et magisk lys fra de stort anlagte 3D-projektioner.

Kommentarer