Randers By

Offentligt EU-valgmøde med østjyske kandidater

Alle danskere skal snart igen til valgurnerne, når vi den 26. maj 2019 skal stemme om, hvem der skal repræsentere Danmark ved Europa-Parlamentet i Bruxelles de kommende fem år.

Selvom tiden nærmer sig, er mange stadig i tvivl om, hvor de skal sætte krydset på stemmesedlen. Randers Alevi Kultur Center har derfor taget initiativ, og arrangerer i samarbejde med de lokale politiske partier i byen et offentligt EU-valgmøde med de østjyske kandidater den 18. marts 2019.

Randers Alevi Kultur Center der snart har eksisteret i 20 år, arrangerer til daglig sociale, kulturelle og oplysningsmæssige aktiviteter for dens medlemmer og andre i dens lokaler på Glentevej.

Foreningen ønsker at øge kendskabet til hvad de forskellige partier står for, og inviterer derfor alle interesserede til et offentligt EU-valgmøde

18. marts 2019 klokken 19.00 på den store sal i Helligåndshuset, Erik Menveds Plads 1, 8900 Randers C.

På mødet der vil blive styret af lektor Kim Kristensen fra Randers HF og VUC, vil der deltage lokale kandidater fra 7 partier og bevægelser, som vil være at finde på stemmestedlen til EU-valget.

  • Nikolaj Villumsen (Enhedslisten)
  • Jesper Bræmer (Folkebevægelsen mod EU)
  • Jane Christensen (Det Konservative Folkeparti)
  • Anders Burlund (Liberal Alliance)
  • Kirstine Bille (Socialistisk Folkeparti)
  • Niels Fuglsang (Socialdemokraterne)
  • Frederik A. Sørensen (Radikale Venstre)

Hvis politikernes indlæg kommer til at give følelsen af at have en klump i halsen, vil der være mulighed for en varm kop te/kaffe og et stykke kage, som måske kan hjælpe på det.

Mød op og udnyt muligheden for at komme i tæt dialog med de politikere, der vil repræsentere Danmark i Europa-Parlamentet, og træffe vigtige beslutninger, som kommer til at have betydning for os alle sammen.

Arrangeret af: Randers Alevi Kultur Center
Web/Facebook: https://www.facebook.com/randersakc
Facebook event: https://www.facebook.com/events/401810070575368/

I samarbejde med: Det Konservative Folkeparti i Randers, Enhedslisten Randers, Folkebevægelsen mod EU Randers, Liberal Alliance Randers, Radikale Venstre i Randers, SF i Randers, Socialdemokratiet Randers Nordkreds

Kommentarer