Randers By

Nyt underholdningskoncept – Arena Randers har ’Noget på hjerte’

Den 23. marts 2023 kan du møde Thomas Buttenschøn, nå Loungen på Arena Randers åbner for "Noget på Hjerte". Foto: Arena Randers

Fra foråret 2023 lancerer Arena Randers en række hyggelige og nærværende arrangementer i Loungen på 1. sal, som får titlen “Noget på hjerte”. Her har man muligheden for at møde musikere og foredragsholdere, der alle har noget på hjerte.

Nogle gange vil man få lyst til at dykke ned i musikerens bagkatalog, og andre gange er det bare en god følelse, man tager med sig hjem. Foredragsholderen har måske givet dig lyst til at rejse, besøge din gamle far eller måske bare åbnet dine øjne for nye muligheder. 

Loungen er et hyggeligt lokale på 1. sal ved Arena 1. Der er god atmosfære og en fremragende akustik. Her vil der fra kl. 19 blive serveret luksussmørrebrød eller lækker salat for alle gæster, og der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer i loungens bar. 

Der er foreløbigt tre arrangementer i kalenderen på hverdage, hvor du kan opleve kunstnere med ’noget på hjerte’. Du kan sagtens deltage alene og møde nye mennesker. Du kan også tage hele din familie med. Eller måske give dine medarbejdere en oplevelse, de ikke vidste, at de havde brug for. Konceptet er i sin enkelthed en måde at mødes om noget til maven og noget til hjertet. 

23. marts 2023 Thomas Buttenschøn 

Thomas Buttenschøn er snart aktuel med sit 12. studiealbum og drager i den forbindelse landet rundt, bevæbnet med guitar, klaver og et arsenal af gode historier. Det nye album, “Sange om dem, du ved nok”, kredser om kærlighed, mennesker og familierelationer, og koncerterne krydres med sjove, underfundige anekdoter om de mennesker, som sangene er inspireret af. 

Den 37-årige sanger, musiker og sangskriver er blandt andet kendt for at forene smuk poesi og store følelser med humor, finurligheder og hverdagsfortællinger. Han har altid noget på hjerte, og han har ordet i sin magt, både når han taler, og når han synger. Når han tilmed kombinerer sin fortælleglæde med fantastisk musik, er der garanti for sange, som bare kalder på at blive lyttet til. 

Siden 2006, da hans musikalske rejse for alvor begyndte, har Thomas Buttenschøn haft en stribe store hits, blandt andet “Fantastiske Mandag” “Smukkere end Smuk” og “Dårlig Sex”. Gennem årene har han endvidere vist en sjælden evne til at blive ved med at overraske, blandt andet da han i 2020 sammen med Chief 1 udgav sommerhittet “Alt Er Godt”. Nu er Thomas Buttenschøn karakteristiske stemme atter klar til at tage publikum med på en stemningsfuld rejse, hvor det er helt okay at både grine og græde.

Til ’Familiefest i Skoven’ på Skovbakken i maj 2022 oplevede et større publikum, hvordan Buttenschøn bevæger sig rundt mellem musik og standup – faktisk som en mandlig udgave af Annika Aakjær. Nu er den karakteristiske stemme atter klar til at tage publikum med på en stemningsfuld rejse, hvor man helt sikkert både kan komme til at grine og græde. 

Kommentarer