Randers By

Nyt ledelsesteam i Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers

Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers får nyt lederteam per 1. september. Arkivfoto

Den 1. august tiltrådte Anne-Sofie Kannerup som ny ledende overlæge i Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers. Allerede den 1. september får hun ledelsesmæssigt følgeskab, da Eva Hansen træder til, som den nye oversygeplejerske i centret.

Anne-Sofie Kannerup er 41 år, har en ph.d. og er uddannet speciallæge i kirurgi. Siden 2016 har hun haft en stilling som afdelingslæge i Mave- og Tarmkirurgi på Aarhus Universitetshospital. På Syddansk Universitet er Anne-Sofie Kannerup stadig igang med at uddanne sig, hvor hun tager en master i Offentlig Ledelse. Desuden har hun erfaring med administrative og ledelsesmæssige opgaver fra tidligere stillinger.

– Jeg ser frem til at udvikle Kirurgisk Center og drive fagligheden fremad sammen med de engagerede medarbejdere i centret. Jeg er optaget af at skabe rammer, hvor medarbejderne fortsat udvikles på alle niveauer og samarbejder for optimale patientbehandlinger. Som et af landets største operationssteder i kolonkirurgi skal vi bl.a. udbygge den faglige ekspertise og udvikling endnu mere gennem uddannelse og forskning, siger Anne-Sofie Kannerup i en pressemeddelelse.

Den 1. september 2017 vil den 42-årige Eva Hansen træde til som oversygeplejerske i Kirurgisk Center. Hun er uddannet sygeplejerske og har en master i Offentlig Ledelse fra Syddansk Universitet. Hertil har hun mange års erfaring med at lede tværfaglige samarbejder i Aarhus Kommune og Aarhus Universitetshospital, hvor hun både har arbejdet med borgerinddragelse i hjemmeplejen og effektive patientflow på Mave- og Tarmkirurgi på Aarhus Universitetshospital. Eva Hansen kommer fra en stilling som viceområdechef i Magistraten for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, hvor hun har været ansat siden 2014.

De to nye ledere har sat sig for øje at øge samarbejdet mellem patient, personale og fagmiljøer i og udenfor Kirurgisk Center for det gode og sammenhængende patientforløb.

Dermed består det nye lederteam i Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers per 1. september 2017 af ledende overlæge Anne-Sofie Kannerup, konstitueret ledende overlæge Søren Deutch og oversygeplejerske Eva Hansen.

Kommentarer