Erhverv

Nyt indkøbsnetværk styrker bilsalget

Værkstedskæden CarPeople har etableret et indkøbs- og finansieringsnetværk, og de nye muligheder kommer CarPeople Randers Syd og ikke mindst de lokale kunder til gode.

Udvalget af nye og lettere brugte biler hos CarPeople Randers Syd bliver i den kommende tid udvidet støt. CarPeople lancerer et helt nyt netværk, der gør det nemmere for medlemmerne at indkøbe attraktive biler til salg og leasing. Kæden fokuserer på nye og lettere brugte biler, som opkøbes via faste samarbejdspartnere. Bilerne bliver importeret fra andre EU-lande samt leasingselskaber og udlejningsselskaber.

– CarPeople skal være en totalløsning, og det indebærer, at vores medlemmer skal kunne imødekomme alle bilbehov, uanset om det er service, reparation eller en ny bil. CarPeople har netop indgået et nyt partnerskab med Dansk Motor Finans om afgiftsberegning. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at drage nytte af de attraktive samarbejdsaftaler, så de kan komme i gang med salg og leasing. Vi forventer et årligt salg hos kædens medlemmer på cirka 10.000 biler, forklarer Finn Thomsen, der er kædechef hos CarPeople.

Investeringen i bilsalgsaftalerne kommer sideløbende med, at CarPeople har øget antallet af medlemsværksteder fra 27 til 44 på blot et år.

Stor hjælp fra kædekontoret
Hos CarPeople Randers Syd er der stor glæde over den lette adgang til salgbare biler.

– Det er blevet fantastisk let at skaffe nye og brugte biler hjem – og så til fordelagtige priser. Kunden får desuden mulighed for at få hjælp til finansiering. Det er også stor gevinst for virksomheden i at samarbejde med Dansk Motor Finans, da vores omkostninger formindskes og vores kontantbeholdning øges, fortæller Peter Kjærsgaard, der er indehaver af CarPeople Randers Syd.

Det styrkede bilsalg skal sikre CarPeople Randers Syd i den skærpede værkstedskonkurrence.

Kommentarer