Fårup

Nye udendørs aktiviteter i PIF

For seniorerne har PIF startet et gå-hold hver fredag formiddag. Fremsendt foto

Sommeren i PIF byder på et gåhold for seniorerne, fem kilometer lange gåture til Asferg Mose og udendørs fitness-timer.

Sommeren er over os, hvilket betyder at flere og flere vælger de indendørs idrætsaktiviteter fra, fordi de hellere vi ud i sommerluften. Derfor afprøver Purhus Idrætsforening (PIF) nye udendørs aktiviteter, med fokus på motion og lysten til at komme ud i det fri.

For seniorerne er startet et gåhold hver fredag formiddag. Gåholdet har afgang fra træningshuset i Asferg, men har også opsamlingssteder på ruten, hvor flere seniorer kan støde til. Holdets rute vurderes fra gang tilgang i forhold til, hvor langt de enkelte deltagere gerne vil gå. Når den ønskede rute er gennemført, afsluttes dagen med socialt samvær, rundstykker og kaffe.

Til de øvrige gåturs-elskere er der arrangeret gåture til Asferg Mose hver mandag eftermiddag. Turen er fem kilometer lang, og er vurderet til at tage en time til halvanden alt efter tempoet. Turen er for alle, som har lyst, også hunde er velkomne.

Det sidste tiltag er for de fitness-glade. Det er et nyt fitness-hold, hvor træningen foregår i den friske luft på arealerne omkring træningshuset. Træning består af skiftende intervaller af konditionstræning og styrketræning, hvor pulsen kommer op, og deltagerne får sved på panden. Holdet er inkluderet i PIF fitness’ holdtræningsabonnement og ligger hver tirsdag fra uge 22-26.

 

 

 

 

Kommentarer