Navnenyt

Nye toner i Randers Politiorkester

Foto: Randers Politiorkester

Randers PolitiOorkester står over for et dirigent skifte.

De sidste syv år har dirigenten i Randers Politiorkester heddet Christian Wallmann-Høeg, men søndag den 22. maj er det slut – en beslutning som orkestret er rigtig kede af. 

“Christian har i den grad sat sit præg på orkestret via sin professionelle og entusiastiske tilgang til musikken”, siger formand for orkestret Jens Lerche og fortsætter:

“Han har haft stor betydning for vores musikalske udvikling og har været et højt værdsat orkestermedlem.”

Søndag den 22. maj kan orkestrets trofaste fans tage afsked med Christian Wallmann-Høeg ved en gratis foyerkoncert på Værket. 

“Det er med store forventninger, at vi byder vores nye dirigent velkommen,” udtaler Jens Lerche og fortæller: 

“Valget er faldet på Mikael Rudebeck Karlsson, der selv er aktiv musiker i Prinsens Musikkorps, hvor han tidligere har været kollega med Christian Wallmann-Høeg. Med Mikael fortsætter vi vores positive udvikling og ser frem til, at han sætter sit præg på orkestret”. 

Mikael Rudebeck Karlsson får hurtigt sin offentlige debut i orkestret, da de traditionelle plejehjemskoncerter står for døren. Den næste store udfordring bliver at føre orkestret frem til Julevelgørenhedskoncerten i december, hvor de håber publikum vil tage rigtig godt imod Mikael. 

Kommentarer