Randers By

Nye politikker vedtaget i Randers Byråd

Politikkerne har været til høring, og med byrådets endelige vedtagelse, træder de nu i kraft fra januar 2019. Arkivfoto.

Randers Byråd har på mødet den 8. oktober vedtaget fire nye politikker: En ny Omsorgs- og værdighedspolitik, en Kulturpolitik, en Fritids og idrætspolitik og en Sundhedspolitik.

Mål, retning og indsatser til og med år 2021 er nu fastlagt på fire nye områder i Randers Kommune. På mødet den 8. oktober 2018 har Randers Byråd nemlig vedtaget en ny Omsorgs- og værdighedspolitik, en Kulturpolitik, en Fritids og idrætspolitik og en Sundhedspolitik.

Politikkerne har været til høring, og med byrådets endelige vedtagelse, træder de nu i kraft fra januar 2019. Du finder de nye politikker ved at klikke på linksene herunder:

Randers Kommune er i øjeblikket ved at revidere samtlige politikker, der beskriver de politiske fagudvalgs fokusområder.

Foruden de fire politikker, som byrådet netop har vedtaget, vil der fra 2019 være nye og opdaterede politikker for beskæftigelse, børn og unge, landdistrikter, uddannelse, borgere med særlige behov, erhverv og turisme, klima-, natur og miljø, mobilitet, økonomi, indkøb og udbud, personale, aktivt medborgerskab og forebyggelse. Nogle af disse nye politikker er allerede vedtaget, mens andre er på vej.

Kommentarer