Debat og politik

Nye borgerlige, véd du hvad du får?

Læserbrev af Nicolai Estrup, formand Dansk Folkeparti Randers kommune. 
I aftenens debat i Deadline – DR fik Nye borgerliges Lars Boje Mathiesen, ikke et ben til jorden overfor Dansk Folkepartis Formand Kristian Thulesen Dahl der havde fuldstændigt styr på fakta!
Vores garvede formand var skarp og rap i replikken, med saglige argumenter pillede han Nye borgerliges økonomiskepolitik fra hinanden, danskerne fortjener at vide hvad du får ved at stemme på Nye borgerlige!
Med en stemme på Nye borgerlige kan Danskerne vinke farvel til velfærd og goddag til privatisering indenfor en langt række områder, F.eks. skoler, sundhed, ældreområdet, ligeledes vil udlændinge have fri adgang blot de har et job!
Nye Borgerlige vil sløjfe SUen hvilket vil betyde, at vores unge mennesker der ikke er født med en guldske i munden, skal gældsætte sig for at tage en uddannelse, et system som vi kender det fra USA, og som vil gøre forskellen på rig og fattig enorm, er det virkelig den slags ultraliberalisme  danskerne ønsker?
I Dansk Folkeparti kæmper vi for ALLE danskere, også dem der IKKE er født med en guldske i munden.
Vi skal skabe vækst men ikke på bekostning af velfærden, dét kendetegner Dansk Folkeparti og en ansvarlig borgerlig politik.

Kommentarer