Erhverv

Nybolig Kronjylland i Randers og Nybolig Bjerringbro modtager kædepris efter flot 2023

Der var begejstring over prisen hos kollegerne hos Nybolig Kronjylland i Randers. Indehaver Thomas Vandfoss (i baggrunden) sammen med kollegerne i butikken i Randers. Fremsendt foto.

Ejendomsmæglerkæden Nybolig har kåret de af kædens godt 220 forretninger, som har klaret sig bedst i det forgange år. De to samarbejdende Nybolig-butikker er netop udpeget som såkaldte eliteforretninger, som i det forgangne år har præsteret bedst på en række forskellige parametre, blandt andet at have høje salgstal.

Indehaverduoen Thomas Viggo Vandfoss og Victor Duval Rose glæder sig over det flotte resultat.

Men ikke alene skiller eliteforretningerne sig ud ved at være gode til at sælge boliger. De gør sig også positivt bemærket i kraft af deres indsats for at skabe gode kundeoplevelser for både sælgere og købere.

– Vi er selvsagt enormt stolte over anerkendelsen. Som ejendomsmæglere er den bedste målestok for om vi gør vores arbejde godt, nu engang at vores kunder går fra os med et smil og at de anbefaler os til venner kollegaer og familie. Først da ved vi for alvor, at vi er lykkedes, siger Thomas Viggo Vandfoss.

  Alle i forretningen har i det forgangne år leveret en jætteindsats for at sikre vores kunder så god en oplevelse som muligt. Vores kunder skal virkelig mærke, at vi er der for dem, og at vi er villige vil gå gennem ild og vand for dem, hvad enten de skal sælge eller købe. Så et eller andet må vi jo gøre rigtig, supplerer Victor Duval Rose.

Ifølge Thomas Viggo Vandfoss og Victor Duval Rose er det flotte resultat opnået som følge af den ihærdige og ambitiøse indsats, som hele teamet hver dag lægger i, at hjælpe de lokale i Randers og Bjerringbro godt videre på boligmarkedet og i livet.

 

Kommentarer