Helsted

Ny turbus skal skabe stjernestunder for de ældre

Egon Christensen, 93, klipper snoren til den nye bus.

Borupvænget i Randers kan bryste sig af at have meget dedikerede og vedholdende medarbejdere. I 2013 begyndte arbejdet med at samle ind til en ny turbus, og efter godt tre år med indsamlinger, kageboder, bankospil og bidrag fra velvillige sponsorer ruller vidunderet ind foran plejecenteret.

– Jeg har tilbragt hele min ungdom på fjorden, og det er så dejligt at komme tilbage dertil engang imellem,  siger 93-årige Egon Christensen, der netop har klippet snoren til Borupvængets nye bus.

Glæden ved indvielsen af Borupvængets nye bus er til at tage og føle på. Der er pyntet op med flag og blomster, bordet er dækket med bobler, kransekage og kaffe, og forhallen genlyder af takketaler og klapsalver.

Inger_Lis_Srensen_og_Egon
Inger Lis Sørensen og Egon

– Udflugterne skaber så meget glæde og fællesskab for vores beboere. Det betyder, at de kan komme ud og opleve årstidernes skiften i de områder, de kender fra deres ungdom, og det giver dem mange stjernestunder sammen, siger aktivitetsmedarbejder Inger Lis Sørensen, der har været primus motor på anskaffelsen af den nye bus.

Bussen skal bruges til udflugter i lokalområdet; blandt andet til Mariager, Mellerup, lokale kroer og ikke mindst til Naturcenteret, så Egon kan komme ud på fjorden og mindes den tid, han brugte på at bade i bølgerne og stange ål til middagsmaden.

Vil du følge med i nyhederne fra dit lokalområde? Så gå på Facebook og giv et “synes godt om” til Randers Netavis her

Kommentarer