Samfund

Ny sponsoraftale skal bidrage til køb af nye elevponyer

Langå og Omegns Rideklub har indgået en aftale med OK, som betyder, at man kan spare sammen til nye elevheste. Foto: Langå og Omegns Rideklub

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Langå og Omegns Rideklub hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

I rideklubben kan bestyrelse og medlemmer glæde sig over, at klubkassen nu kan få hjælp af bilister, der tanker hos energiselskabet OK. Det skyldes en ny sponsoraftale mellem Langå og Omegns Rideklub og OK.

Rideklubbens kasserer, Regitze Sommer Laine, glæder sig over sponsoraftalen, som skal bidrage til at tanke klubkassen op.

– Vi ønsker at spare sammen til, at vi kan udskifte vores gamle elevponyer med nogle nye elevponyer. Lige nu har vi nemlig elevponyer, som nok er omkring 20 år og opefter med undtagelse af én enkelt eller to af vores ponyer , siger Regitze Sommer Laine.

Vil man støtte Langå og Omegns Rideklub og deres ønske om nye elevponyer, kan det godt betale sig at tanke hos OK. Størrelsen på sponsorchecken afhænger nemlig af hvor mange, der ønsker at støtte foreningen gennem sponsoraftalen.

OK – og Brugsen – udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2500 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

Kommentarer