Randers By

Ny restaurant: Mexikanske TacoBoy åbnet på Randers havn

Se billedserie Her er det fra venstre Juan de Dios, Ixchel Gomez Keller og Jonas Holm foran den nye restaurant TacoBoy. Fotoserie: Jan Szwed.

Randers midtby blev denne uge beriget med en mexikansk takeaway restaurant, da TacoBoy onsdag åbnede i Tellings tidligere fiskeforretning på havnen.

Med nærmest perfekt placering, som nabo til Randers Street Food, og åbning op til ferien, lyser optimismen ud af trioen bag det nye mexikanske koncept, Juan de Dios, Jonas Holm og kokken Ixchel Gomez Keller.

Efter åbning af den første TacoBoy i Spentrup tidligere på måneden, er det gået stærkt med at få gjort restauranten klar på Randers havn.

– Ja, vi har ikke fået så meget søvn de seneste uger, siger en smilende Juan de Dios, der selv har fundet og udvalgt de helt rigtige leverandører af råvarerne til TacoBoy konceptet. Ud over restaurantdelen driver virksomheden en velassorteret webshop, med levering af mexikanske specialiteter til hele Danmark.

– Vi betragter os selv som en lokal iværksættervirksomhed, som skal udvikles videre på vores erfaringer med webshop og nu restaurant. Og selvom vi har mange jern i ilden, er det ikke flere end vi kan overskue, lyder det fra Juan de Dios.

TacoBoy vil i nærmeste fremtid markere åbningen af restauranten på mere officiel vis, og vil snart melder ud om datoen for dette.

Kommentarer