Debat og politik

Ny regionsrådskandidat for Konservative

Jane Christensen, Bestyrelsesmedlem Randers Konservative vælgerforening. Pressefoto

Randers konservative vælgerforening har valgt ny kandidat til regionsrådet ved det kommende regionsvalg.

Jane Christensen takker bestyrelsen for at give hende mulighed for, at kæmpe for de mærkesager der ligger nært.

Hun stiller op, både regionalt og kommunalt fordi, en af hendes helt store mærkesager – udsatte børn og unge, sagsbehandles begge steder. For at kunne gøre det bedste for dem, vil hun her kunne arbejde optimalt for dem fra begge kanter.

– Jeg vil gå til opgaven med ydmyghed og ære og jeg vil kæmpe for at få skabt de bedste forhold og muligheder for udsatte børn og unge. Det være sig både børn i anbringelse, udsatte børn i hjemmet, i skolen og i institutioner, skriver hun i en pressemeddelelse.

Hun vil også kæmpe for at skabe bedre samarbejde mellem region og kommune og skabe en mere glidende overgang fra region til kommune, til gavn for borgeren. Specielt her mener hun at Randers har et kæmpe hængeparti i forhold til at få udskrivningsparate borgere hjulpet på plads i eget hjem.

– Forebyggelse er helt klart, i mine øjne, den bedste investering. Det er billigst på den lange bane og helt klart mest til gavn for borgeren, skriver hun yderligere og fortsætter:

– Jeg brænder for social og sundhedspolitik og håber på at blive valgt ind både regionalt og kommunalt. Det vil give mig en kæmpe mulighed for at gøre en indsats der hvor det er vigtigt.

Hun mener at Randers har flere hængepartier på det socialpolitiske område. Blandt andet udsatte børn i anbringelse og optimal hjælp til psykiske syge efter udskrivelse.

Desuden vil der være rigtig meget andet socialpolitisk arbejde, som hun vil kæmpe for løbende, både i region og kommunen.

Hun opfordrer til at give hendes facebookside et “like”, så man har mulighed for at følge med i hvad hun kæmper for.

Kommentarer