Debat og politik

Ny lokalformand og ny bestyrelse i SF Randers

Den nye bestyrelse, fra venstre: Bjarne Rasmussen, Dennis Otkjær, Asger Nørgaard, Søren Norlander, Pia Pedersen, Tage Poulsen, Ahmad Badawi og Bent Olesen. Jens Laursen er ikke med på billedet. Fremsendt foto

Søndag den 12. februar afholdt SF Randers den årlige generalforsamling. Her blev der valgt en ny bestyrelse og en ny formand.

Dennis Otkjær, som til dagligt arbejder som chauffør, blev valgt som ny formand. Dennis har været næstformand gennem to år og er klar på at fortsætte arbejdet med at udvikle foreningen. Det skriver SF Randers i en pressemeddelelse søndag aften.

Dennis ønsker sammen med den nye bestyrelse, at få endnu mere gang i medlemsaktiviteter samt skabe gode rammer for den politiske samtale, lyder meldingen.

Dennis Otkjær er ny formand for SF Randers. Fremsendt foto

– Foreningen oplever at få mange nye medlemmer for tiden. Det er glædeligt. Derfor skal vi sikre, at vi får alle de nye folk godt i gang i partiet. Derudover skal SF Randers skal have endnu flere offentlige og åbne arrangementer for alle borgerne i Randers. Vi skal tage vigtige emner op til debat, både lokale og nationale dagsordener, udtaler den nye formand.

Den nye bestyrelse ser frem til samarbejdet med både det lokale byrådsmedlem Rosa Lykke Yde og det lokalt valgte medlem af folketinget Charlotte Broman Mølbæk. De lokale folkevalgte vil blive inddraget i flere af de arrangementer, som bestyrelsen har i støbeskeen, hedder det i pressemeddelelsen.

Efter generalforsamlingen består den nye bestyrelse af: Dennis Otkjær, formand, Asger Nørgaard, næstformand/medlemsansvarlig, Tage Poulsen, kasserer, Pia Pedersen, bestyrelsesmedlem, Ahmad Badawi, bestyrelsesmedlem, Bent Olesen, bestyrelsesmedlem, Jens Laursen, bestyrelsesmedlem, samt suppleanterne Bjarne Rasmussen og Søren Norlander.

 

Kommentarer