Navnenyt

Ny leder: Randers Sundhedscenters ry lokkede

Christina Breddam, sundhedschef i Randers Kommune (tv), og Tove Tranæs Voss, leder af Randers Sundhedscenter (th). Foto: Randers Kommune.

Tove Tranæs Voss havde egentlig ikke planer om nyt job. Men muligheden for at blive leder af Randers Sundhedscenter var en chance, hun ikke ville lade gå fra sig.

“Randers Sundhedscenter har et fantastisk godt ry i de kredse, hvor man arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse. Der er politisk vilje bag med en central placering og et flot byggeri, der danner en god ramme om mange forskellige sundhedstilbud. Og så er det kendt som et sted, der skaber resultater,” siger Tove Tranæs Vos, ny leder af Randers Sundhedscenter.

Tove Tranæs Voss er uddannet sygeplejerske og antropolog med speciale i sundhedspædagogik. Hun kommer fra en stilling som leder af sundhedscenteret i Skanderborg, som hun var med til at bygge op fra bunden.

“Tove kan med sin viden, erfaring og visioner være med til at fastholde og udvikle Randers Sundhedscenter som et stærkt og vigtigt fyrtårn for sundhed i Randers Kommune. Det kræver en dygtig og visionær leder at skulle stå i spidsen for et hus, der rummer tilbud fra både kommunale, regionale, private og frivillige – og sådan en leder har vi fået,” siger Christina Breddam, sundhedschef i Randers Kommune.

Privat bor Tove i Ry med sin mand og deres yngste søn, der går i 3. g. De to ældste er fløjet fra reden og bor i København med deres familier; blandt andet Toves fire børnebørn i alderen 0 til 4 år.

Mange borgere ønsker hjælp og støtte

Tove Tranæs Voss tiltrådte stillingen som leder af Randers Sundhedscenter i februar 2021. Hun glæder sig over det flotte lyse hus, der stadig ser nyt ud trods sine snart ti år på bagen – og særligt over de mange dygtige og engagerede medarbejdere, der brænder for deres arbejde.

“De mange kompetencer i Randers Sundhedscenter giver et solidt fundament af høj kvalitet, når vi skal videreudvikle de gode sundhedstilbud for borgerne,” siger Tove Tranæs Voss, og fortæller videre om sine visioner i spidsen for Randers Sundhedscenter:

“Det generelle billede af sundhed i Danmark er præget af udfordringer som stressbelastning, livsstilsudfordringer og for mange rygere. Det er ikke anderledes i Randers Kommune, og det skal vi simpelthen have gjort noget ved. Vi ved jo, at mange borgere ønsker hjælp og støtte til at ændre livsstil og håndtere deres sundhedsudfordringer, og der skal vi stå til rådighed.”

Tove Tranæs Voss har særligt fokus på, at sundhedscenterets tilbud og aktiviteter opleves som relevante, tilgængelige og rummelige for alle borgere i Randers Kommune.

Kommentarer