Randers By

Ny kunderådgiver i Andelskassen i Randers

Andelskassen i Randers har udvidet sit team med Christina Norup Batte, der er tiltrådt som ny kunderådgiver. Hun kommer til filialen fra en lignende stilling hos Nordea i Aarhus og har også været tilknyttet bankens filialer i Randers, Hornslet og Hadsten.

Christina Norup Batte tiltrådte i Andelskassen for en måned siden og er allerede faldet godt til.

– Det er en rigtig god filial, jeg er kommet til. Her er dygtige kollegaer og en virkelig god stemning, siger Christina Norup Batte om sin nye arbejdsplads.

Han er oprindeligt student fra Randers Statsskole og er siden uddannet finansøkonom, ligesom hun har gennemgået flere interne uddannelser i Nordea.

Christina Norup Batte bor i Randers med sin mand og parrets tre børn på 8, 4 og 2 år. I fritiden holder hun af at se familie og venner og af at løbe.

Med ansættelsen af Christina Norup Batte beskæftiger Andelskassen i Randers, der rådgiver både privat- og erhvervskunder, nu 15 medarbejdere. I spidsen står Morten Skipper, og han glæder sig over ansættelsen af den nye kunderådgiver.

– Jeg er rigtig glad for det team, vi har, og vi bliver endnu dygtigere og skarpere med ansættelsen af Christina. Vi har alle forudsætninger for at hjælpe vores kunder med at tage næste skridt fremad. Uanset om det er store eller små skridt, så er vi parat, siger Morten Skipper.

Kommentarer