Kristrup

Ny købmand i REMA 1000 i Kristrup

Morten Sørensen Jensen glæder sig til at blive den lokale købmand i REMA 1000 i Kristrup.

REMA 1000 på Vennelystvej 33 i Kristrup ved Randers får ny købmand onsdag den 13. oktober, når Morten Sørensen Jensen tager over efter afgående købmand Lars Tørholm Christensen.

Onsdag den 13. oktober bliver der skiftet ud på købmandsposten i REMA 1000 på Vennelystvej 33 i Kristrup ved Randers. Her overtager Morten Sørensen Jensen butikken efter afgående købmand Lars Tørholm Christensen.

Morten Sørensen Jensen kommer til butikken i Kristrup med 13 års erfaring fra REMA 1000, hvor han har arbejdet sig op fra at være først ungarbejder, så elev og senest souschef i REMA 1000 i Vorup, hvor han har været i de seneste ni år. Undervejs har Morten Sørensen Jensen også gennemført REMA 1000s talentuddannelse for kommende købmænd, og når han nu skal stå i spidsen for REMA 1000 i Kristrup, er det første gang, han skal være købmand i REMA 1000:

”Lige siden jeg begyndte min elevuddannelse i REMA 1000, har jeg drømt om at blive købmand. Det at skabe noget, der er mit eget og præge butikken med det, jeg har at byde på inden for REMA 1000s stærke koncept. Gennem mine efterhånden mange år i virksomheden har arbejdet i REMA 1000 gradvist kun gjort mit liv meget bedre. Jeg har lært en masse personligt, lært mig selv bedre at kende og rykket mange grænser, og jeg har lært at prioritere de rigtige ting i den rigtige rækkefølge, og nu glæder jeg mig helt vildt til at gå til opgaven som købmand,” siger Morten Sørensen Jensen.

Den kommende købmand er bevidst om, at butikkens succes hænger sammen med hele holdet af medarbejdere, og derfor er den enkelte medarbejders rolle også et af de vigtigste fokusområder:

”Jeg har altid været glad for mit job i REMA 1000, og jeg har altid følt mig som en vigtig brik på min arbejdsplads uanset hvilken funktion, jeg har haft. I REMA 1000 har vi fokus på mennesket, og der er frihed til at vokse – og det er noget, jeg helt sikkert vil tage med i min rolle som købmand,” siger Morten Sørensen Jensen.

Og sammen med hele holdet af medarbejdere vil han have kunden i centrum for at kunne indfri målet om at blive det foretrukne indkøbssted:

”Det er min klare ambition, at vores butik skal være lokalområdets foretrukne sted at handle, og med fokus på den gode stemning, høj kvalitet hele vejen rundt samt god kundeservice vil vi arbejde benhårdt for at nå målet. Jeg glæder mig meget til at sætte kunderne i centrum og til at lære dem alle at kende,” fortæller han.

Privat bor 30-årige Morten Sørensen Jensen i Randers med sin forlovede, Christina, og parrets søn Conrad på tre måneder.

REMA 1000 på Vennelystvej 33 i Kristrup får ny købmand onsdag den 13. oktober, hvor butikken holder lukket pga. overdragelse. Butikkens åbningstider vil fortsat være 7.00-22.00 alle ugens dage.

Kommentarer