Assentoft

Ny formand for Ungerådet Randers

Fra venstre: Ny næstformand i ungerådet Stine Eiby, afgående formand Michelle Linde og ny formand Rasmus Bjørn Olsen. Foto: Pressefoto.

Den tidligere formand er i lykkelige omstændigheder og drosler ned for at fokusere på familien. Ungerådet fortsætter arbejdet med at gøre Randers mere attraktiv for de unge mellem 15 og 25 år med ny formand for bordenden.

Ny formand for Ungerådet er 20 årige Rasmus Bjørn Olsen, der siden februar har været næstformand i rådet. Han afløser den ligeledes 20 årige Michelle Linde, der ellers har været formand for Ungerådet Randers siden det første gang blev etableret i 2016. Formandsskiftet skyldes, at Michelle Linde sammen med sin kæreste venter barn, og derfor har hun valgt at drosle ned på det politiske arbejde.

– Jeg fortsætter i Ungerådet, men arbejdet som formand er krævende og tager en hel del tid, som jeg på grund af graviditeten nu vil bruge til at fokusere på min familie i stedet,  siger Michelle Linde. Hun ser Rasmus som den helt rette afløser på posten.

– Rasmus har været meget aktiv og har taget et stort ansvar – blandt andet i forbindelse med ungerådets aktiviteter under Randers Ugen. Og han har flere gode ideer i forhold til rådets øvrige arbejde. Jeg overlader derfor posten trykt til ham, og glæder mig over at jeg stadig kan være en del af rådet, fortsætter Michelle Linde.

Ny næstformand i stedet for Rasmus bliver 22 årige Stine Eiby, der også har været med lige fra ungerådets begyndelse.

– Stine er en erfaren formand for Bjerregrav Boldklub, og som kasserer har Stine haft styr på ungerådets økonomi. Det er derfor uden tvivl en god kapacitet på næstformands-posten, slutter Michelle Linde.

Aktuelt arbejder Ungerådet Randers lige nu på de sidste forberedelser med at få #Teltet klar til Randers Ugen i august på Jens Otto Krags Plads.

– Vi er endnu ikke klar til at røbe programmet, men vi kan love, at det bliver en fest. Meget snart kan vi præsentere et populært og hot musiknavn, som alle unge i Randes godt kan begynde at glæde sig til, siger Rasmus Bjørn Olsen. Som ny formand har han i øvrigt planer om, at rådet også skal have fokus på unge med særlige behov.

– Vi skal arbejde for alle unge i Randers, også dem der er udviklingshæmmede og har forskellige diagnoser. Men lige nu er det ideer på tegnebrættet. Ungerådet melder noget ud til offentligheden lige så snart, når vi har noget mere konkret i den sammenhæng, siger Rasmus Bjørn Olsen, der nu ser frem til at begynde arbejdet som rådet nye formand.

Kontaktinformation
Ungerådet Randers har tilknyttet en konsulent hos Børn- og Skolesekretariatet i Randers Kommune.

Kommentarer