Ø. Tørslev

Ny Food Festival i Mellerup den 15. september

Arkivfoto.

Lørdag den 15. september 2018 bliver Mellerup rammen om en ny lokal Food Festival, som arrangeres af Landsbyklyngen Kronjylland, der består af 13 landsbyer i området omkring Harridslev.

Landsbyklyngen kan glæde sig over, at der er tilmeldt over 25 forskellige udstillere eller stande med aktiviteter til festivalen.

Standene omfatter spændende mad af forskellig karakter, drikkevarer, kunsthåndværk med blandt andet billedkunst, glaskunst, keramik, drivtømmer, smykker, hobby vindmøller og pileflet, samt musik og særlige tilbud for børnene. Dertil kommer der repræsentation fra foreningslivet og Randers Kommune.

Formålet med festivalen er at skabe et kulturelt fundament i området og at Landsbyklyngen Kronjylland sætter fokus på at få præsenteret alt det spændende, der rører sig i Klyngens område.

Arrangørerne håber at se rigtig mange besøgende fra hele Randers, der har lyst til at blive klogere på tilbuddene i Klyngens område.

Mellerup Efterskole har stillet både indendørs og udendørs områder til rådighed for festivalen, så uanset vejr og vind, garanterer arrangørerne, at det bliver en god festival.

Food Festival i Mellerup er åben for publikum fra klokken 10 – 16.

Kommentarer