Navnenyt

Ny erhvervskundechef i Andelskassen kommer med stort lokalkendskab

Kasper Kragh Overvad er ny erhvervskundechef i Andelskassen i Randers. Pressefoto

Kasper Kragh Overvad er ny erhvervskundechef i Andelskassen i Randers. Han kommer med solidt lokalkendskab, og så arbejder han ud fra et mindset om, at alle har brug for gode relationer.

Kasper Kragh Overvad er ægte randrusianer. Han er vokset op lige uden for Randers og bor nu i byen sammen med sin familie. Store dele af hans næsten 17-årige karriere i bankbranchen har også været i og omkring Randers. Han har blandt andet arbejdet fem år i Arbejdernes Landsbanks filial i Randers og senest halvandet år i Jyske Banks afdeling i byen. Nu er Kasper skiftet til Andelskassen i Randers, skriver Andelskassen i en pressemeddelelse.

– Andelskassens værdier om gode relationer stemmer godt overens med mine egne værdier. Jeg gør meget for at pleje og udvikle langvarige relationer. I samarbejdet med mine kunder har vi en gensidig tillid, åbenhed og ærlighed. Mine kunder mærker, at jeg har en reel interesse i dem og deres virksomhed, og jeg går gerne et spadestik dybere for at lære dem godt at kende, siger den nye erhvervskundechef og tilføjer:

– Jeg har været lokal hele mit liv, og den lokale nærhed er vigtig for mig. Jeg ved, det også betyder noget for virksomhederne i og omkring Randers, at ens bank er tæt på og hurtigt kan rykke på beslutninger, og det oplever jeg, vi er i Andelskassen.

Netop det lokale kendskab spiller en stor rolle i Kaspers rådgivning. Han har et stort netværk i og omkring Randers, og han ser masser af potentiale i det lokale erhvervsliv. Og så er det vigtigt for ham, at kunderne ved, at han ikke er længere end et opkald væk, hedder det i pressemeddelelsen.

– Der er virkelig mange veldrevne virksomheder i Randers og omegn, og samtidig er det et område i rivende udvikling. Som virksomhedsejer er virksomheden ens hjertebarn, og det motiverer mig at gøre en forskel som deres økonomiske sparringspartner. Det gør jeg bedst ved at være tæt på, og mine kunder ved, at de nemt kan få fat på mig for økonomisk sparring og vejledning, fortæller Kasper.

Kasper bor sammen med sin kæreste og deres to børn på fem og halvandet år. I fritiden spiller Kasper padel med venner og bekendte, og så mødes han gerne med gode kammerater og roder med gamle veteranbiler.

 

Kommentarer