Navnenyt

Ny daglig leder hos BeneFiT Randers.

Efter Størling Fysioterapi i 2019 skiftede ejerskab og blev til BeneFiT Randers, er der sket meget på klinikken.

Der er løbende sket en intern omorganisering på klinikken, der senest har betydet, at 47-årige Mikkel Jessen er kommet i spidsen for den daglige ledelse. Mikkel har været på klinikken siden 2008 og er således en vigtig kulturbærer og vidensbank.

– Jeg glæder mig meget over, at jeg som daglig leder og inspirator kan være med til at påvirke den udvikling og den vej BeneFiT Randers ønsker at udvikle sig – udtaler den nyudnævnte klinikchef. Vi har i BeneFiT en ambition om at blive ”dit fortrukne sundhedshus i dit nærområde”.

Det skal ske ved målrettet at satse på kvaliteten i vores arbejde og lave nye tilbud til vores patienter og kunder, som vi ved er efterspurgte i vores øvrige sundhedshuse i Hadsund og Hobro.

Fra den 12. oktober blev endnu en kompetent fysioterapeut tilknyttet, idet Trine Gye Madsen er kommet tilbage efter endt barsel. Trine har hidtil været ansat i BeneFiT Hadsund og med Trine får vi i særlig grad tilført en dygtig træningsterapeut. Trine er blandt andet certificeret GLA:d – fysioterapeut og vil komme til at tilbyde træning til patienter med knæ- og hofteproblemer. Et tilbud vi ved, der er stor efterspørgsel på.
Desuden har klinikken det seneste år fået tilført Tina Andersen, Daniel Møller Hansen og Mads Grunnet, som alle er unge og ambitiøse fysioterapeuter, der blandt andet har dygtiggjort sig indenfor rygområdet.

Den planlagte reception i forbindelse med den tidligere ejer Peter Størlings afsked i foråret, måtte vi pga. Covid-19 situationen desværre aflyse. Det ville ellers have været en kærkommen lejlighed for Peters mange trofaste patienter at sige tak til en dygtig og afholdt fysioterapeut.

Peter har valgt, at han sammen med sin kone Ulla, vil nyde sit otium på Sjælland, hvor begge børn og alle børnebørn slår deres folder.

Kommentarer