Dronningborg

Ny byggeudstilling og åbning af kontor i Randers

Her ses ét af de fire spritnye huse på Egeskovvej i Dronninglund, som HusCompagniet glæder sig til at vise frem.

Den 5.-6. maj og den 12.-13. maj klokken 11.00-16.00 holder HusCompagniet åbent hus på Egeskovvej i Dronningborg, hvor alle interesserede er velkomne til at komme og se fire nybyggede huse.

På åbningsdagene kan man få fremvist alle fire huse, som iøvrigt er fuldt møblerede, og haverne har både haveanlæg, terrasser, flagstang, trampoliner og gyngestativ. Der vil desuden være opstillet pølsevogn, hvor man kan få noget godt til ganen, og HusCompagniets uglebamser vil blive uddelt til de yngste.

Byggeudstillingen i Dronningborg er samtidig startskuddet til, at HusCompagniet åbner permanent kontor i Randers på adressen Østervold 47, som deles med Nybolig Bjørn og Ankersen.

– Med fem minutters kørsel mellem kontor og udstillingsby tilbyder vi et nærmest perfekt udgangspunkt for både kunder og byggerådgivere. Det er nemlig helt afgørende, at beslutningsprocessen er let, og at vi får en klar forventningsafstemning fra starten, forklarer Peter Jakobsen.

– Vi ser et stort potentiale i Randers, hvor byggelysten er stor, og hvor der er gode muligheder for at erhverve attraktive byggegrunde. Det skyldes blandt andet, at Randers Kommune har været fremsynede i forhold til at levere byggemodnede jordstykker, og det giver både fordele for os og for de kommende husbyggere, forklarer Peter Jakobsen, der er afdelingsdirektør og skal lede det nye kontor i Randers.

– Med det nye salgskontor har vi en god forudsætning for at øge vores markedsandel i Kronjylland. Vores erfaring viser, at vi med vores tilstedeværelse næsten kan fordoble markedsandelen.

HusCompagniet stod for bygning af ikke mindre end 1.900 huse i 2017, hvoraf cirka 1.500 blev bygget på dansk grund. Det er ny rekord og svarer til ca. hver 3. nybyggede parcelhus i Danmark.

I Randers Kommune blev der i 2017 bygget ca. 100 nye parcelhuse, hvoraf HusCompagniet stod for 15-20 procent. Med det nye salgskontor har HusCompagniet en målsætning om at øge markedsandelen markant.

 

 

 

Kommentarer