Samfund

Nordic Waste opsiger medarbejdere indtil driften kan genoptages

Det store jordskred hos virksomheden Nordic Waste er fortsat ude af kontrol, og nu fritstiller virksomheden cirka 30 medarbejdere, indtil driften igen kan genoptages. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt i dag fredag.

Arbejdet hos Nordic Waste har været indstillet siden 10. december og vil fortsat være det i nærmeste fremtid. Hvor længe tør virksomheden endu ikke spå om.

I pressemeddelelsen lyder det blandt andet:

– Som følge af det intensive oprensningsarbejde med jordskredet og den efterfølgende store ødelæggelse af Nordic Wastes arealer og bygninger har driften gennem længere tid været indstillet, og vil være det i den nærmeste fremtid.

– Det er nu derfor desværre nødvendigt at opsige mange dygtige medarbejdere, indtil driften kan genoptages.

– Det er en trist situation, og opsigelsen kommer som den yderste konsekvens for de meget værdsatte medarbejdere. Nordic Waste har i den forbindelse tilbudt alle berørte timelønnede en fratrædelsesaftale.

– Nordic Waste er meget taknemmelige for deres store indsats og stærkt berørte over at måtte træffe denne nødvendige beslutning. Ikke desto mindre er realiteten, at der for nuværende ikke er nogen driftsfaciliteter eller arbejdsplads at møde ind til.

I går torsdag var miljøminister Magnus Heunicke på stedet for at få en orientering om det igangværende arbejde, som Randers Kommune foreløbig står for.

Kommentarer