Paderup

Musical på Paderup Gymnasium – Åben forestilling torsdag og fredag

Torsdag og fredag aften spiller 150 elever fra Paderup Gymnasium deres helt egen ABBA-musical.

torsdag og fredag aften spiller 150 elever fra Paderup Gymnasium deres helt egen ABBA-musical. Alle er velkomne til forestillingen ”Here We Go Again”.

Handlingen foregår på et hotel på Bornholm, hvor der gøres klar til bryllup. Sofie skal giftes og har i al hemmelighed inviteret tre mænd fra Randers, som alle kan være hendes biologiske far. Hendes mor Kirsten er en hårdtarbejdende enlig mor, som driver hotellet, og som for 21 år siden gik på Paderup Gymnasium, hvorfra hun har mere eller mindre gode minder om de tre mulige fædre.

Det kommer der forvirring og sjove overraskelser ud af.
På hotellet møder vi også amerikanske turister, lokale bornholmere og gamle gymnasieveninder, der mindes og dyrker deres passion for ABBA.

Forestillingen er derfor spækket med ABBA´s fabelagtige, iørefaldende og tidløse musik tilsat et nutidigt twist, og den henter selvfølgelig inspiration fra filmen ”Mamma Mia” fra 2008.

De 150 medvirkende elever er fordelt på forskellige områder: Musik, dans, skuespil, kor, scenografi, kostumer, visuelle medier, lys og lyd.

Entréen til den sjove og følsomme forestilling koster 50 . for voksne, og der er garanti for, at man nynner de mest fantastiske ABBA-melodier på vejen hjem.

Kommentarer