Randers By

Mors dag under åben himmel

Et af årets mest populære arrangementer på Randers Naturcenter er mors dag, hvor man kan hygge sig med pileflet og desserter tilberedt over bål. I år foregår det søndag d. 13. maj, og alle interesserede er velkomne.

Det er efterhånden en tradition, at Randers Naturcenter inviterer indenfor og udenfor til pileflet på mors dag, og i år er ingen undtagelse.

“Man kan blandt andet fremstille plantestativer i pil til dekoration hjemme i haven. Stativerne er velegnede til at stå i krukker eller løst i havens bede. Man må gerne medbringe sine egne krukker, så man kan fremstille den rigtige størrelse pilestativ. Vi får hjælp af den professionelle pilefletter Ursula Søholm, som viser og demonstrerer spændende ideer til plantestativer,” fortæller Helle Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter.

En anden vigtig tradition holdes også i hævd på dagen:

– Vi byder igen i år på lækre desserter, som vi tilbereder over bål. Vi laver blandt andet pandekager og frugter med marcipan, chokolade og nødder, og det er altid et hit blandt deltagerne, siger Helle Marie Taastrøm.

Arrangementet foregår mellem kl. 10.00 og kl. 14.00. Det koster 50 kr. pr. pilestativ, men alle desserter er gratis. Man er desuden velkommen til at medbringe en madkurv, hvis man ikke planlægger at spise sig mæt i desserter fra bålet.

Kommentarer