Spentrup

Mød Spentrups nye kirkesanger til fredagscafé

Mia Skøtt Møbjerg er ny kirkesanger i Spentrup kirke. Foto: Peter Ulvsgaard

På fredag 24. februar inviterer Spentrups lokale ’cafébestyrer’, organist Mogens Kjærgreen, atter til fredagscafé i Sognegården. Og denne gang får gæsterne mulighed for at hilse nærmere på sognet nye kirkesanger og kirkemusikalske medarbejder, Mia Skøtt Møbjerg.

Mia Skøtt Møbjerg blev ansat i stillingen som kirkesanger ved Spentrup kirke 1. januar i år – udvalgt blandt 15 ansøgere.

Det er da også noget af en kapacitet, som kirken har fået med i den nye medarbejder.

37-årige Mia Skøtt Møbjerg startede sin ’professionelle karriere’ allerede i gymnasiet, hvor hun fik sit første job som kirkesanger.

Før det har hun spillet marchfløjte i Rosenholm Tamburkorps og og senere tværfløjte, mens hun gik på  Mellerup Efterskole, hvor sang og musik var hovedfagene.

Senere gik turen til Teaterhøjskolen i Toftlund, hvor der også var fokus på sangen.

Senere kom Mia Skøtt Møbjerg ind på det det jyske musikkonservatoriums pigekor som sopran, og siden uddannede hun sig til  kirkesanger fra Sjællands Kirkemusikskole.

Mia Skøtt Møbjerg er bosat i Mellerup med sin datter, Alma, på to år.

Hun er glad for sit nye job og glæder sig til at komme igang med en masse aktiviteter som babysalmesang måske et børnekor og musik med små børn. Ideer er der nok af.

Det kan man høre meget mere om på fredag den 24. februar, når den nye kirkesanger deltager i fredagscafé, hvor hun vil fortælle meget mere om sig selv.

Hun vil også underholde med solosang og synge for til fællessang.

Fredagscafeen er for alle, og der er gratis adgang.

Kommentarer