Randers By

Mød Sofie Gråbøl i Nordisk Film Biografer i Randers

Mød Sofie Gråbøl inden premiere på filmen 'Rose' i Nordisk Film Biografer Randers.

Søndag den 20. februar kl. 18.30 er der forpremiere på den nye danske film Rose i Nordisk Film Biografer i Randers. Her vil Sofie Gråbøl, Lene Maria Christensen og instruktør Niels Arden Oplev byde publikum velkommen, og fortælle om deres nye film.

Filmen foregår i 1997, hvor Inger, hendes søster Ellen og svogeren Vagn ruller ud fra Aalborg Rutebilstation med kurs mod Paris. Iblandt de andre rejsende er bl.a. viceskoleinspektør Skelbæk, som hurtigt gør sig til modstander af alt, hvad der afviger fra normaliteten.

Bussen er knap nok nået frem til den jyske motorvej, før Inger delagtiggør resten af selskabet i bussen i sin egen sindslidelse, hvilket lægger en dæmper på alle – ikke mindst på Skelbæk.

Ved ankomsten til Paris bliver det klart, at Inger har en skjult dagsorden. Gensynet med den franske hovedstad rejser en lang række spørgsmål for Inger og snart involveres hendes søster og svoger i jagten på svarene.

Det danske drama er instrueret af Niels Arden Oplev, der stod bag publikumshittet Ser Du Månen, Daniel. Billetter til Rose kan findes på www.nfbio.dk.

Kommentarer