Randers By

Michael Aastrup på hjemmebane på Rådhustorvet lørdag

Venstre var mødt talstærkt op med både lokale byrådsmedlemmer og VU’ere til støtte for deres lokale folketingskandidat Michael Aastrup Jensen, som med blå balloner og beachflag kunne ses på lang afstand.

Der var lørdag trangt på Rådhustorvet, hvor flere partier var mødt op for at dele deres politiske budskaber ud til randrusianerne.

Michael Aastrup Jensen (V) var på sin hjemmebane og kunne ses på lang afstand med sine beachfag. Her uddelte han flyers, valgaviser og balloner til både store og små.

Bevæbnet med valgaviser, balloner og karameller talte han med de randrusianere, der benyttede de mange gode, lokale butikker til deres lørdagsindkøb.

Randers VU’erne og de lokale byrådsmedlemmer var mødt op for at støtte Michael Aastrup, som håber på genvalg. Der var højt humør iblandt de frivillige, der fik delt balloner ud til børnene og kaffe til de voksne.

Mange af borgerne benyttede lejligheden til at diskutere de udfordringer, de gerne ville have Michael til at tage op, og det glædede han sig over.

– Det er skønt at høre, hvad man går og tumler med i Randers. Så kan jeg høre, hvad det er, vi skal arbejde for, hvis jeg i den kommende periode, hvis jeg bliver valgt ind, siger Michael Aastrup.

Kommentarer