Debat og politik

Michael Aastrup Jensen kampklar på Rådhustorvet kort efter valgudskrivelse

For Michael Aastrup Jensen gik valgkampen for alvor i gang i dag, og var at finde på Rådhustorvet i kort tid efter valget var udskrevet.

De sidste mange uger har de fleste folketingspolitikere og nye kandidater nærmest sovet med støvlerne på, i vished om, at Lars Løkke Rasmussen snart ville udskrive valg.

Klokken 13.13. lød det så fra Statsministeren fra talerstolen i Folketinget, at valget nu var udskrevet og cirka et kvarter senere kunne man møde det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen på Rådhustorvet i Randers, kampklar med flyers, bannere og i gang med at snakke med de forbipasserende.

På spørgsmålet om Michael Aastrup Jensen har vidst eller fornemmet noget, siger han:

– Jeg har ikke fået noget varsel på forhånd, vil jeg godt understrege, siger den lokale Venstrepolitiker, og fortsætter:

– Jeg var midt i en spændende debat på Randers HF, da jeg fik en sms, at Lars havde trykket på knappen. Så vi måtte afslutte i al hast og komme afsted. Nu starter fire ugers vigtig valgkamp, og hos Venstre er vi klar, smiler Michael Aastrup.

– Vi glæder os til at møde en masse mennesker – også her i valgkampen – og vi har jo netop åbnet en Venstre-valgbutik i Sankt Mortens Gade og i nordbyen på Hvedevej nr 7 har vi vores lokale kampagnekontor. På lørdag rykker vi i lygtepælene med friske valgplakater, som vi tidligst på hænge op tre uger før selve valgdagen.

 

Kommentarer