Kultur og events

Michael Aastrup Jensen var frivillig flyttemand i Randers

Det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) fik hænderne fulde, da han mandag skulle hjælpe Louise Brown og Anne-Mette Madsen fra Frivilligværket med at flytte fotoudstillingen Frivillighedens Mange Ansigter fra Randers Realskole til Regionshospitalet i Randers.

Med en stige under armen hjalp Michael Aastrup Jensen, MF (V) til i dag, da Frivilligværket flyttede udstillingen ”Frivillighedens Mange Ansigter” fra Randers Realskole til Regions Hospitalet Randers. Det er en udstilling, som er på turne rundt i kommunen, og som er blevet mødt med mange positive tilkendegivelser.

Flyttedagen startede med nedtagning af udstillingen på Randers Realskole. Skoleleder Hans Myhrmann rettede her en tak til Frivilligværket for at de havde kunnet være et vindue for frivilligt arbejde over for skolens elever. Der var efterfølgende også tid til en kop kaffe, hvor Hans Myhrmann og Michael Aastrup fik lejlighed til en snak om skole- og uddannelsespolitik – og ikke mindst motivering af de unge til at gå ind i frivilligt arbejde.

Frivillighedens ansigter skulle nedtages efter en udstillingsperiode på Randers Realskole. Fra venstre er det Louise Brown, leder af Frivilligværket, Michael Aastrup Jensen, MF for Venstre og Skoleleder Hans Myhrmann.

– Der er rigtig mange aktiviteter og fællesskaber, som udspringer af det frivillige engagement, og med besøget i dag vil jeg gerne signalere vigtigheden i at give en hånd med, hvor man kan. Derfor er det også vigtigt, at vi har steder som Frivilligværket. Det har besøget i dag bekræftet mig i. Det skal vi som politikere være med til at understøtte, og vi skal for alt i verden sørge for, at det ikke bliver kvalt i alt for meget bureaukrati, udtaler Michael Aastrup Jensen.

Louise Brown, som er leder af Frivilligværket i Randers, giver også udtryk for, at det betyder meget for dem med fokus fra landspolitikerne.

– Det betyder rigtig meget for vores arbejde, med de frivillige foreninger, at vi har støtte fra både de lokale institutioner og politikere. Derfor er jeg glad for samarbejdet med Regionshospitalet og Randers Realskole, og for at Michael tog med ud for at se, hvad vi laver, udtaler Louise Brown.

Det lokale folketingsmedlem understregede efter besøget, at foreningslivet og det frivillige engagement har enorm stor betydning for at Randers er en god by at bo i.

– Fra min tid som borgmester ved jeg, hvor meget det frivillige foreningsliv betyder i en by som Randers. Derfor er jeg altid ekstra glad for at få mulighed for at besøge initiativer som Frivilligværket og møde så mange engagerede mennesker, udtaler Michael Aastrup Jensen.

 

“Frivillighedens Mange Ansigter” pryder nu gangene på Regionshospitalet Randers. Her er det til venstre kommunikations- og sekretariatschef Cecilia Honores Møller, der tog imod Michael Aastrup og Louise Brown.

 

 

 

Kommentarer