Randers By

Medlemmernes dag hos 3F Randers

Se billedserie Foto: Jan Szwed.

3F Randers afholdte lørdag en rigtig flot og velbesøgt medlemsdag i afdelingen, samt indvielse af deres nye fane med 3F formand Per Christensen.

Med over 600 fremmødte medlemmer, med familie, blev dagen en kæmpe succes, og langt over forventning fortæller Jan Guldmann, der er næstformand i 3F Randers.

“Der var tale om en dag, hvor vi som fagforening ville vise vores medlemmer mange af de medlemsfordele man har som medlem i 3F Randers. Såvel i forhold til vores overenskomster og gode medlemsservice af vores mange dygtige medarbejdere, men også de mange medlemsfordele som vores samarbejdspartnere tilbyder. Derfor havde vi stande med bl.a. ALKA, Arbejdernes Landsbank, Plus-kortet og arbejdsmarkedspensionsselskaberne og deres stande var flot besøgt,” siger han.

3F er som bekendt sponsor for superligaen, og derfor stillede Randers FC med 4 superligaspillere, som virkelig var et hit hos børnene, da der både var autografer og spil med stjernerne Tobias Klysner, Tosin Kehinde, Björn Kopplin og Oliver Bundgaard Kristensen.

Også hoppeborg, popcorn og is gav børnene en god dag, mens de voksne med velbehag nød en kold fadøl og røde pølser.

Dagen igennem kørte lykkehjulet hver ½ time med flotte præmier, ligesom der rundt om i afdelingen var andre konkurrencer.

En stor simulatorlastbil og ergonomiske hjælpemidler var også populære tilbud, og herudover bød dagen på indvielse af afdelingens nye fane og tale ved såvel afdelingsformand Ole Christensen, som forbundsformand for 3F Per Christensen.

En gennemført succes, en flot indsats af personale og bestyrelse, som stod for det praktiske, og alene glade og tilfredse medlemmer.

“Så vi er klar til en anden god gang at gennemføre lignende medlemsarrangementer,” slutter næstformand Jan Guldmann.

Kommentarer