Randers By

Mand sigtet for at snitte en bargæst i ansigtet: varetægtsfængslet fire uger

Arkivfoto

En 48-årig mand blev i dag ved et grundlovsforhør ved Retten i Randers torsdag fængslet i fire uger. Han er blandt andet sigtet for at have snittet en anden mand i ansigtet.

Østjyllands Politi fremstillede torsdag klokken 11.00 en 48-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Manden blev sigtet for grov vold ved at have snittet en 36-årig mand med en kniv i ansigtet. 

Overfaldet fandt sted kl. 17.45 på en beværtning i Mørke, hvor både den 48-årige og den 36-årige var gæster, fremgår det af døgnrapporten. Den 48-årige gik ifølge vidner på stedet pludseligt hen til den 36-årige, tog en kniv frem og svingede kniven mod hans ansigt, så der kom nogle mindre skader. 

Herefter råbte den 48-årige nogle trusler mod den 36-årige og stak af fra stedet, inden politiet blev tilkaldt. 

Klokken 00.05 genkendte patruljen den 48-årige mand i en bil på Sigridsvej i Brabrand, hvor de fik ham standset og anholdt. Her kunne man samtidig konstatere, at han er frakendt kørekortet og desuden virkede påvirket af euforiserende stoffer.

Så ud over voldsforholdet bliver den 48-årige også sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. Han er desuden sigtet for trusler og for overtrædelse af knivloven, og skal nu fire uger i fængsel, mens sagen undersøges nærmere.

Kommentarer