Kultur og events

Mænds Mødesteder har valgt bestyrelse i nystiftet forening

Den nyvalgte bestyrelse i Mænds Mødesteder består af: Peter Sauntved, Matias Gjerløv, Arne Færch Olesen, Maltha Hansen og Anders Møller Gade

Mænds Mødesteder i Randers, der blev etableret tidligere på året, med hjælp fra Frivilligværket i Randers og en donation fra Trygfonden, går nu ind i en ny fase med stiftelse af en forening bag aktiviteterne.

I går onsdag aften blev der afholdt stiftende generalforsamling, hvor også vedtægter og ny bestyrelse var på dagsordenen og vetaget.

– Vi er snart et år gamle, og kan konstatere, at behovet for et mandsfællesskab i Randers er ret stort, fortæller Anders Møller Gade, som er ansat projektkoordinator i Mænds Mødesteder, og som indtil nu selv har stået for alle opgaverne.

– Med en bestyrelse håber jeg at få sat gang i noget sparring og nogle hænder og hjerne, der kan hjælpe til. Efter valget er vi nu en fin sammensat flok, både i forhold til vores alder og baggrund. Det ser vi som en styrke, og vi er nu klar til at tage fat og komme i gang med arbejdet for at få udbredt Mænds Mødesteder Randers.

Kernen i projektet er etableringen af mødesteder, hvor voksne mænd med forskellig social og kulturel baggrund kan samles og arbejde med meningsfulde projekter i eget tempo, i et åbent og inkluderende fællesskab. Tanken bag er, at mænd er mere trygge ved at tale om problemer og følelser, mens de er i gang med en aktivitet og ikke blot sidder rundt om et bord.

Den nyvalgte bestyrelse består af:
Peter Sauntved, Matias Gjerløv, Arne Færch Olesen, Maltha Hansen og Anders Møller Gade

Kommentarer