Kultur

Lyt til og syng med Inger Dam-Jensen

Den danske sopran Inger Dam-Jensen gæster Værket den 10. marts. Pressefoto.

”Nordiske toner – lyt & syng med” er titlen på en anderledes BRAGE-koncert, som holdes søndag den 10. marts kl. 15 på Værket i Randers.

Den kendte danske sopran Inger Dam-Jensen medvirker sammen med pianisten Madeleine Sjöstrand.

På denne dato havde Kammermusikforeningen BRAGE oprindelig planlagt en koncert for klarinet, viola og klaver, men den er blevet aflyst og udsat til den 18. marts 2026.

Inger Dam-Jensen har optrådt på verdens førende operascener og har samtidig gennem hele sin imponerende karriere holdt tæt kontakt med Den Kgl. Opera i København og til den danske sangskat.

Med sit nye projekt har Inger Dam-Jensen kastet sig over en berigende koncertform, der sigter meget bredt:
– Publikum vil få mulighed for at synge med på sange fra Højskolesangbogen, få åbnet og varmet stemmen godt op og blive introduceret til simple og effektive stemmeøvelser. Desuden vil jeg synge en række nordiske sange, akkompagneret af Madeleine Sjöstrand, siger Inger Dam-Jensen.

Ved koncerten møder hun publikum i øjenhøjde og kan med sin store sangtekniske viden og menneskelige indfølingsevne give såvel øvede som mindre øvede nogle gode tips, der kan tages med videre ud i livet og medvirke til en øget sangevne og -glæde.

Hvis man har en højskolesangbog, vil det være en god idé at tage den med til koncerten.

 

 

Kommentarer