Kultur

Lokale bogorme tager bussen til Bogforum

Randers Bibliotek arrangerer bustur til Bogforum i Bella Centeret. Foto: Martin Sølyst

Lørdag den 4. november tilbyder Randers Bibliotek en bustur til Bogforum i København, så lokale bogelskere kan få en hel dag på den populære bogmesse uden at bekymre sig om transport, billet og parkering.

Bogforum i Bella Centeret er årets højdepunkt for mange af landets litteraturelskere, og Randers Bibliotek har efter flere forespørgsler fra borgerne valgt at arrangere en bustur til arrangementet.

– Det kan være svært for nogle at overskue den lange tur til hovedstaden med transport, parkering og andet praktik. Derfor har vi valgt at gentage tidligere års succeser og sørge for det hele. Det er en kæmpe oplevelse at være til Bogforum, og derfor glæder jeg mig meget over, at vi kan tilbyde turen til de lokale bogorme, siger Inger Nygaard Kaad, koordinator for Kultur og Formidling på Randers Bibliotek.

Programmet byder blandt andet på interviews, bogsigneringer, underholdning, workshops, receptioner og udstillinger.

Om lørdagen kan man for eksempel opleve internationale navne som Valérie Perrin, Jan Guillou og Rosa Liksom samt danske darlings som Svend Brinkmann, Jussi Adler-Olsen, Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard, Jens Christian Grøndahl og Flemming Jensen, Helle Helle og mange flere.

Bussen afgår fra Randers Bibliotek allerede kl. 06, så deltagerne kan være med fra klokken 10, når Bogforum åbner. Hele dagen kan man opleve lige præcis det, man hver især har lyst til ud fra det righoldige program på bogforum.dk. Bussen kører retur til Randers igen, når bogmessen lukker klokken 18.

Turen koster 540 kroner inklusiv transport tur/retur og indgangsbillet på Bogforum. Billetter kan købes på Randers Biblioteks hjemmeside.

 

Kommentarer