Debat og politik

Liberal Alliance kræver økonomisk opgørelse over 1.maj

Debatindlæg af Anders Burlund, spidskandidat for LA i Randers Kommune.

Spidskandidat for Liberal Alliance Randers, Anders Burlund, kræver en opgørelse over, hvad det koster skatteborgerne i Randers, når kommunens administration holder fri kl.12 d.1 maj.

Det sker efter administrationen i Randers Kommune til arbejdernes internationale kampdag holder en halv fridag. Det gælder blandt andet Borgerservice, Miljø og Teknik Kundecenter og Jobcenter Randers, hvor der vil være lukket for personlige og telefoniske henvendelser.

– Jeg har fuld forståelse for at medarbejdere ønsker at fejre første maj, men det er ikke rimeligt at lade skatteborgerne betale. Derfor har vi bedt om aktindsigt, for hvis det koster lige så meget som i Lyngby-Taarbæk, ønsker vi at Torben Hansen (S) forklarer hvem der skal betale for festen.

Skal det være børnene, de ældre eller de udsatte?

I Lyngby-Taarbæk kommune koster det 922.000 kroner for de kommunale skatteydere, når administrationen holder fri til første maj. For Lyngby-Taarbæk kommune svarer det til 220 arbejdsdage. Det er på denne baggrund at Anders Burlund har bedt om aktindsigt i Randers Kommune.

 

Kommentarer